Despre noi
 

Situati pe DN 67D Baia de Arama - Baile Herculane, drum national modernizat, intr-un perimetru inconjurat de verdeata, la noi puteti gasi liniste, aer curat, un peisaj mirific si confortul cu care sunteti obisnuiti.

Asezata intr-un cadru natural ideal pentru vacantele dumneavoastra la munte, Vila Cerbul are o capacitate de: 5 camere duble, o bucatarie complet utilata, o sala de mese si o camera de zi spatioasa, ambele dotate cu cate o zona de relaxare (canapea, TV+Satelit); incalzirea si apa calda sunt furnizate in regim autonom, printr-o centrala termica de mare capacitate.

Curtea are o suprafata de 12000 mp situata in apropierea padurii, cu o terasa exterioara care ofera o panorama a vaii ce coboara spre satul Godeanu. Situata la marginea padurii poti lua contact direct cu lumea necuvantatoarelor, calci pe potecile animalelor, culegi flori si ciuperci si poti de asemenea sa faci dulceata de fragi, mure, afine zmeura care abunda in zona. Poti face trasee turistice cu plecare chiar de langa pensiune.

La doar 20 de minute de mers cu masina (18 km) ajungi la apa racoroasa a Cernei unde poti sa-ti incerci norocul la pescuit. Cum intri in valea Cernei, la dreapta poti ajunge la impresionantele izvoare ale Cernei, spectacol fascinant al naturii. La stanga cobori spre Baile Herculane si poti beneficia de apele tamaduitoare ale Cernei, in locul numit 7 izvoare.

Cum ne gasiti
Sat Godeanu nr.10, Comuna Obrasia-Closani, Jud. Mehedinti, Romania.

Componenta Vilei, pe urmatoarea structura

Etajul 1

Camera Verde, Camera Albastra pat matrimonial, baie comuna, balcon comun)
Camera Rosie (pat matrimonial, dressing, baie proprie)

Parter

Sufrageria Zen (zona de relaxare, 40mp, 2 canapele, TV, internet,balcon, vedere la vale si la padure)

Sala de Mese cu Voie-Buna (sala de masa spatioasa cu vedere la padure si la iaz, dotata cu o masa extensibila pentru 12 persoane, vesela completa si accesorii de bucatarie, TV,internet, canapea)

Bucataria Darnica (bucatarie complet utilata, aragaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea)Apartament mansarda "Observator"

Camera "Observator" (pat matrimonial , baie apartament )
Camera "Cort" (paturi twin, baie apartament )
Mini-sufragerie (canapea, fotoliu, masuta sufragerie, TV)
*Accesul la mansarda se face prin exteriorul vile .

Facilitati

  • Apa curenta de izvor-microbiologic pura Incalzire centrala proprie
  • Bucatarie utilata (frigider, cogelator, microunde, aragaz) Terasa,gratar
  • Curte 1200 mp, livada Iaz cu patravi si parau in curte
  • Acces usor trasee turistice marcate (Vf. Lui Stan,poiana Beletin...) Activitati in aer liber (tras cu arcul, pescuit, masa de tenis, badminton)
  • Loc de joaca pentru copii (tobogan, leagan) Tv (DigiTV) & radio satelit,internet wi-fi
  • Semnal GSM, internet wi-fi Parcare
 
 

Obiective turistice